Tranzacție pe piața ambalajelor: Grupul francez Proplast preia afacerile din România ale belgienilor de la Omniform. Duton Plast Muscel, furnizor pentru rețele de retail, procesatori de carne și HoReCa

Tranzacție pe piața ambalajelor: Grupul francez Proplast preia afacerile din România ale belgienilor de la Omniform. Duton Plast Muscel, furnizor pentru rețele de retail, procesatori de carne și HoReCa
scris 4 iun 2021

Grupul francez Proplast va prelua grupul belgian Omniform, inclusiv afacerea din România, singura din afara Belgiei, tranzacția fiind și în analiza Consiliului Concurenței.

Proplast operează în sectorul producției de ambalaje din plastic rigid și al vânzării de pahare de plastic reutilizabile, precum și în cel al producției de echipamente și instrumente necesare pentru injecția plasticului.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Omniform este prezent pe piața din România, singura afacere în afara Belgiei, prin intermediul fabricii Duton Plast Muscel, care produce recipiente din plastic de unică folosință, destinate în principal industriilor alimentare.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Duton Plast Muscel, înființată în 1997, este furnizor pentru rețele de retail, procesatori de carne și HoReCa, exportând și în Italia, Belgia, Polonia, Serbia, Bulgaria și Ungaria.

În 2010, compania musceleană a devenit membru al grupului belgian de firme Omniform, format din Omniform Wavre, Duton Plast și Transbox.

Anul trecut, compania a avut afaceri de 44,4 milioane lei și un profit net de 6,7 milioane lei, cu aproape 100 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
proplast
omniform
amabalaje