Agenție: O treime dintre românii care merg în Franța pentru meciurile Naționalei și-au cumpărat pachetele în rate

Agenție: O treime dintre românii care merg în Franța pentru meciurile Naționalei și-au cumpărat pachetele în rate
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 17 mai 2016

Suporterii echipei naționale de fotbal a României fac eforturi să fie alături de tricolori la toate cele trei meciuri din grupe, mai mult de o treime dintre ei apelând la plata în rate pentru a-și putea permite să ajungă în Franța, potrivit Paravion.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Aproximativ 36% dintre românii care au cumpărat pachete în Franța cu ocazia meciurilor naționalei României la Euro au ales să le achite în două sau trei rate. Cel mai scump pachet, care include bilete la toate cele trei meciuri din grupe, avion, transferuri și cazare pentru 11 nopți în Franța, costă peste 2.000 de euro de persoană.

Studiul Paravion mai arată că peste 46% dintre microbiștii care au cumpărat pachete turistice, dar și bilete la meciurile României, au optat pentru cele disponibile în deschiderea competiției, pe 10 iunie, când este programat meciul tricolorilor cu naționala Franței. Al doilea meci în clasamentul preferințelor turiștilor este România - Elveția, care a generat 34% din totalul pachetelor rezervate pentru Euro 2016, urmat de România – Albania, cu o pondere de 20%. Din totalul românilor care și-au achiziționat pachete turistice pentru meciurile de la Euro 2016, 15% sunt femei, conform datelor Paravion.

Burcea închiriază avion de la Blue Air și duce suporteri cu charterul la meciurile României de la Euro 2016 CITEȘTE ȘI Burcea închiriază avion de la Blue Air și duce suporteri cu charterul la meciurile României de la Euro 2016

Potrivit lui Remus Vișan, directorul general al Paravion, aproximativ 18% dintre românii care au achiziționat pachete pentru cel mai important eveniment de fotbal al anului au ales oferta care asigură bilete de avion și cazare pentru 11 nopți, pentru a participa astfel la toate cele trei meciuri ale naționalei. Pachetul pentru meciurile României la Euro 2016 costă 2.149 de euro de persoană și include transport cu avionul de la București la Paris și retur cu compania Air France/KLM, taxele de aeroport, 9 nopți de cazare cu mic dejun în Paris la un hotel de patru stele, 2 nopți de cazare cu mic dejun în Lyon la un hotel de patru stele.

De asemenea, acesta include și un  tur panoramic al capitalei cu ghid local, transferuri de la aeroport la hotel și retur, precum și de la gară la hotel, pentru legătura dintre Paris și Lyon, bilet de tren pentru TGV Paris – Lyon, la clasa a doua, transfer de la hotel la stadion și retur (Stade de France Paris pentru vizionarea meciului Franța – România, stadion Parc de Princes Paris pentru vizionarea meciului de fotbal România – Elveția și Stade de Lumieres Lyon pentru vizionarea meciului România – Albania) și un însoțitor român de grup.

Campionatul European de Fotbal din Franța Euro 2016 se va desfășura în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016. România este în grupa A, alături de Franța, Elveția și Albania și ca susține meciul de deschidere, pe 10 iunie, cu naționala țării gazdă.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
romani
euro 2016