Airbnb interzice permanent petrecerile. Casele de petrecere”, și ele interzise

Airbnb interzice permanent petrecerile. Casele de petrecere”, și ele interzise
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2022

Airbnb a anunțat o interdicție globală a petrecerilor în spațiile oferite pentru cazare la nivel mondial, în urma unei restricții temporare pe care a instituit-o în urmă cu doi ani, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania interzice permanent ”petrecerile și evenimentele perturbatoare”, care includ adunări deschise.

”Casele de petrecere”, pe care oamenii le rezervă pentru a organiza un eveniment mare pentru o singură noapte, vor rămâne și ele interzise, scrie News.ro.

VIDEO Podul suspendat de la Brăila: a fost montat ultimul tablier. Cum arată acum „Golden Gate-ul” de peste Dunăre CITEȘTE ȘI VIDEO Podul suspendat de la Brăila: a fost montat ultimul tablier. Cum arată acum „Golden Gate-ul” de peste Dunăre

Airbnb și alte platforme de închiriere pe termen scurt, cum ar fi Vrbo, au avut probleme din cauza caselor de petrecere și a evenimentelor de amploare.

Airbnb a interzis casele de petrecere și a implementat mai multe elemente de siguranță în 2019, după ce cinci persoane au fost ucise într-un atac armat la una dintre casele rezervate prin platforma sa.

În 2020, compania a instituit o interdicție la nivel mondial pentru aceste evenimente, pe măsură ce pandemia s-a extins.

Airbnb a spus că, de când și-a implementat politica în august 2020, a înregistrat o scădere de 44% de la an la an a numărului de petreceri raportate.

”Interdicția temporară s-a dovedit eficientă și astăzi anunțăm oficial interdicția ca politică”, a spus compania într-o postare pe blog.

Dar, datorită modului în care funcționează aceste companii, nu pot împiedica întotdeauna organizarea de petreceri. Oaspeții se pot caza uneori în proprietăți îndepărtate, în timp ce proprietarul este plecat, și pot invita câte persoane doresc.

Airbnb a spus că oaspeții care încearcă să încalce regulile sale se vor confrunta cu consecințe care variază de la suspendarea contului până la eliminarea completă de pe platformă.

În 2021, de exemplu, peste 6.600 de oaspeți au fost suspendați de pe Airbnb, pentru încălcarea interdicției de petrecere.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
petreceri
cazare