Airbnb oferă cazare gratuită în România pentru refugiații ucraineni

Airbnb oferă cazare gratuită în România pentru refugiații ucraineni
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2022

Airbnb spune că va oferi refugiaților din Ucraina până la 100.000 de locuri de cazare în România și alte țări europene, în urma unor parteneriate realizate cu aceste țări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania americană anunță ca a trimis scrisori către autoritățile din Polonia, România, Ungaria și Germania (urmând să facă același lucru și în cazul altor țări europene), cu care vrea să coopereze în scopul găzduirii refugiaților.

Proiectul se derulează prin intermediul nonprofitului Airbnb.org, care discută cu guvernele și alte organizații din țările menționate. Planurile includ și găzduire pe termen lung.

Apple răspunde Ucrainei - suspendă toate vânzările de produse în Rusia CITEȘTE ȘI Apple răspunde Ucrainei - suspendă toate vânzările de produse în Rusia

Costurile vor fi acoperite de Airbnb, gazde și donatorii de pe Airbnb.org.

Airbnb vrea să ajungă în jurul a 100.000 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina. Luni, ONU anunța că peste 670.000 de refugiați au intrat în România, Republica Moldova, Polonia, Slovacia și Ungaria.

Separat, compania americană a oferit găzduire și pentru 21.300 de refugiați afgani și urmează să vină cu alte câteva zeci de mii de la locuri pentru refugiați din Afganistan, Africa, Orientul Mijlociu, America Centrală și de Sud și alte regiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
românia
refugiați
ucraina