Apele Române: Plajele litoralului românesc vor fi pregătite pentru sezonul estival până la jumătatea lunii aprilie

Apele Române: Plajele litoralului românesc vor fi pregătite pentru sezonul estival până la jumătatea lunii aprilie
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2017

Plajele litoralului românesc vor fi curățate, amenajate și predate utilizatorilor până la jumătatea lunii aprilie, înainte de începerea sezonului estival, a anunțat, joi, Administrația Națională Apele Române (ANAR), precizând că lucrările au fost realizate în proporție de 70 la sută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Conform planificărilor preliminare, se estimează că, până la data de 13 aprilie 2017, va fi finalizată predarea tuturor sectoarelor/subsectoarelor de plajă care fac obiectul unor contracte de închiriere”, transmite Administrația Națională Apele Române.

Reprezentanții ANAR susțin că până în prezent au fost predate 89 de subsectoare de plajă din totalul de 309 subsectoare închiriate, scrie News.ro.

Lucrările de pregătire a plajelor, desfășurate de Sistemul de Gospodărire a Apelor cu utilaje și personal din cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, se defășoară simultan pe tronsoanele Năvodari - Mamaia - Constanța, finalizat în proporție de 60 la sută, Agigea - Eforie - Costinești - Tuzla, finalizat în proporție de 70 la sută și 23 August - Mangalia - 2 Mai - Vama Veche, finalizat în proporție de 80 la sută. mai arată ANAR.

O nouă șansă: Proprietarii de firme primesc un nou termen de obținere a autorizației obligatorii de securitate la incendiu. Fără aviz, închid afacerea CITEȘTE ȘI O nouă șansă: Proprietarii de firme primesc un nou termen de obținere a autorizației obligatorii de securitate la incendiu. Fără aviz, închid afacerea

Lucrările de pregătire a plajelor constau, potrivit Administrației Naționale Apele Române, în curățarea manuală și cu utilaje speciale, prin colectarea deșeurilor și a altor obiecte, curățarea nisipului depus în dreptul gardurilor de protecție și din zona aleilor, reabilitarea suprafețelor de plajă erodate de nisip, demontarea gardurilor de stuf, nivelarea plajelor, curățarea acestora de scoici, acolo unde s-au depus.

Activitățile de pregătire a plajelor au început în 20 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
plaje
apele romane