Athenee Palace Hilton a încheiat prima parte a renovării

Athenee Palace Hilton a încheiat prima parte a renovării
scris 31 mai 2021

Hotelul Athenee Palace Hilton, București, a încheiat prima parte a renovării după ce Ana Hotels a lansat, în acest an, o investiție de 25 de milioane de euro în renovarea capitală a unității.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul de modernizare a hotelului se derulează în două etape: prima parte a cuprins renovarea celor 132 de camere ale „Aripii Noi”, construită în 1965, iar cea de-a doua vizează reabilitarea fațadei hotelului și a camerelor din „Aripa Veche”, fiind construită în 1914. 

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Hotelul, parte integrantă a grupului hotelier „Ana Hotels”, are o istorie de 107 ani și este unul dintre simbolurile istorice și arhitecturale ale Bucureștiului. Acesta a trecut prin 3 renovări fundamentale: prima în 1937, a doua în 1944 și a treia în 1993. Anul acesta, „Ana Hotels” a început cea de-a patra mare renovare a clădirii-monument, situată între „Atheneul Român” și „Palatul Regal” - de unde provine și numele său. 

În acest an, cum a anunțat Profit.ro, compania Athenee Palace, la care cel mai mare acționar este grupul Ana Hotels, deținut de George Copos, și care administrează hotelul Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei, s-a retras de la tranzacționarea de la bursă.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Industria hotelieră este puternic afectată de criza coronavirus, Ana Hotels fiind obligată, pe acest fond, anul trecut, să închidă temporar mai multe hoteluri. Copos a închids atunci și Athenee Palace Hilton, fiind prima dată când hotelul și-a închis porțile în 106 ani.

Capitalul financiar pe care „ANA Hotels” îl investește în reabilitarea și renovarea hotelului „Athenee Palace Hilton” provine atât din surse proprii, cât și dintr-un credit pe care compania l-a contractat de la BRD.

Din 1996, hotelul este operat, pe baza unui contract de management, de grupul internațional ”Hilton Worldwide Holdings Inc”.

România ia în calcul să scoată la vânzare pe piața externă vaccinurile AstraZeneca rămase nefolosite CITEȘTE ȘI România ia în calcul să scoată la vânzare pe piața externă vaccinurile AstraZeneca rămase nefolosite

Hotelul Athenee Palace Hilton este parte integrantă a grupului hotelier „ANA Hotels”, care deține si operează de asemenea hotelurile „Crowne Plaza” București, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, și Hotelul „Europa”, cu  centrul SPA „ANA Aslan Health Spa” din Eforie Nord.

viewscnt
Afla mai multe despre
george copos
athenee palace hilton