Christian Tour: Vacanțele la mare în Grecia, Turcia, Spania și Bulgaria, preferatele românilor la Târgul de Turism

Christian Tour: Vacanțele la mare în Grecia, Turcia, Spania și Bulgaria, preferatele românilor la Târgul de Turism
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 25 feb 2018

Sejururile într-o destinație de litoral au fost cele mai căutate de vizitatorii Târgului de Turism al României, ediția de primăvară, confirmând ideea că românii caută în această perioadă, în principal, să-și asigure vacanța de vară, arată bilanțul Christian Tour, cel mai mare touroperator de pe piața locală. Astfel, pachetele cu reduceri de până la 50% și cele cu extra-discounturi oferite pe perioada târgului în destinații precum Grecia, Turcia, Spania și Bulgaria au fost cele mai căutate de către turiștii români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Și vacanțele în România sunt pe un trend crescător, litoralul, stațiunile balneare și zona Maramureșului fiind cele mai accesate de turiști, arată datele agenției de turism.

În cele patru zile ale Târgului de Turism al României, eveniment care s-a desfășurat în perioada 22-25 februarie, peste 7.000 de persoane au cumpărat vacanțe de la standul Christian Tour, precum și din sediile agenției din întreaga țară, în care turiștii au găsit vacanțe cu aceleași reduceri și în aceleași condiții ca la târg. Valoarea totală a pachetelor vândute depășește 3 milioane de euro, sumă cu 30% mai mare decât cea înregistrată la ediția din primăvara anului trecut a Târgului de Turism.

Pandel, Christian Tour: Estimăm o creștere de 30% a numărului de turiști care vor merge în vacanță în Canada CITEȘTE ȘI Pandel, Christian Tour: Estimăm o creștere de 30% a numărului de turiști care vor merge în vacanță în Canada

Topul destinațiilor externe alese de cei care au cumpărat vacanțe de la Christian Tour este condus de Grecia. Insulele elene sunt urmate de stațiunile din Turcia și de cele din Spania. Bulgaria este, de asemenea, căutată de turiștii români atât  pentru petrecerea concediului de vară, cât și pentru perioada sărbătorilor pascale.

În același timp, cererea pentru vacanțe în destinații exotice este în creștere. Pe perioada târgului, au fost rezervate vacanțe în Thailanda, India ori China, circuitele în destinații exotice fiind proaspăt introduse în oferta touroperatorului.

Principalele destinații interne alese de turiști sunt litoralul - pentru minivacanța de 1 Mai și pentru vacanța de vară, stațiunile balneare și zona
Maramureșului - pentru perioada Paștelui și pentru minivacanța de Rusalii.

Christian Tour este cel mai mare operator de chartere din România. Compania condusă de frații Cristian și Marius Pandel activează de 21 de ani pe piața vacanțelor și deține 40 de agenții proprii în România, fiind prezentă și peste hotare, în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online).

viewscnt
Afla mai multe despre
romani
targ turism
vacante
vanzari
christian tour