Epic Visits lansează abonamente de travel premium pentru angajați

Epic Visits lansează abonamente de travel premium pentru angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2022

Platforma de călătorii Epic Visits vine în sprijinul companiilor interesate să crească bunăstarea și retenția angajaților cu un serviciu de beneficii turistice premium.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Abonamentele oferă angajaților acces la un portal personalizat de către companie, având un portofel digital cu sume preîncărcate, oferte speciale și reduceri între 10-40%. Utilizatorii au posibilitatea de personalizare a unor experiențe în funcție de preferințe și context (cină romantică, workation, experiență de grup). Pot fi accesate sute de listări verificate și grupate pe diferite categorii și teme precum case în copac sau de hobbit, retreat-uri spa sau de yoga, tururi de crame sau experiențe gastronomice.

DECIZIE Voucherele de vacanță vor putea fi folosite și la plata taberelor școlare CITEȘTE ȘI DECIZIE Voucherele de vacanță vor putea fi folosite și la plata taberelor școlare

“Companiile care își doresc cei mai buni angajați trebuie să le ofere cele mai bune beneficii. Călătoriile sunt cel mai aspirațional lucru din lume și fac parte din programele de wellbeing pentru angajați. Știm că lipsa de timp sau de inspirație reprezintă o barieră atunci când vine vorba de planificarea unei experiențe deosebite de călătorie. Ne-am propus așadar să construim o infrastructură eficientă care oferă inspirație pentru momente memorabile, încurajând explorarea și contribuind astfel la bunăstarea psihică și emoțională a oamenilor.”, a declarat Mihai Bârsan, co-fondator epicvisits.com.

Abonamentele de travel pornesc de la 2 euro/lună/utilizator. 

Mai multe detalii despre serviciile corporate pot fi găsite aici: Corporate offers (epicvisits.com)

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat și Bogdan Jianu. Platforma selectează top 10% cazări și combo-uri (cazare și experiență) cu factor epic și a avut deja o serie de colaborări cu diverse companii din industria bancară, IT & electronice și de băuturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
abonamente
travel
epic visits