Explozia prețurilor la energie scumpește cazarea la munte și chiar tarifele la telecabine și telescaune

Explozia prețurilor la energie scumpește cazarea la munte și chiar tarifele la telecabine și telescaune
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2021

Argumentând prin majorarea cu 25% a tarifelor la utilități și la produselor necesare pentru buna funcționare a activității turistice, hotelierii din Poiana Brașov au anunțat că sunt obligați să mărească prețurile la cazare cu până la 15%. Și tarifele la instalațiile de cablu folosite de schiori pot crește.

Urmărește-ne și pe Google News

Anterior a fost anunțat că vacanțele de iarnă vor fi mai scumpe cu 30% - VIDEO AICI

“În acest an vom avea camera în jur de 500 de lei, cu acces la SPA, loc de joacă interior, exterior, sală de bowling, pe care le pun la dispoziția clienților vaccinați. Pentru sărbătorile de iarnă, pachetele de Crăciun în jur de 3500 de lei pentru două persoane, cameră dublă, iar de Revelion în jur de 6.000 de lei cameră dublă. Nu putem face evenimente, dar un spectacol se poate organiza, cu muzică live”, a explicat Gabriel Roșca, hotelier din Poiana Brașov, arată Rador.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea, spune că inclusiv prețurile la transportul pe cablu ar putea fi majorate: “Transportul pe cablu urmează să sufere modificări tarifare, însă deocamdată totul este la nivel de discuție în cadrul Primăriei municipiului Brașov. Asigurăm toți clienții care decid să-și petreacă sejurul în Poiana Brașov de seriozitatea cu care hotelierii respectă regulile sanitare și de distanțare atâta timp cât ele vor fi necesare și în egală măsură de faptul că vor beneficia de cele mai bune servicii”, a precizat Roxana Cojocea.

În acest moment, gradul de ocupare în hotelurile și pensiune din Poiana Brașov, pentru sărbătorile de iarnă, este, deja, de peste 50%.
Cei care fac rezervări acum pot beneficia de reduceri de până la 10% la tarifele de cazare

viewscnt
Afla mai multe despre
cazare
munte