FOTO Murad extinde complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere

FOTO Murad extinde complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere
scris 13 oct 2020

Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, fosta "perlă a litoralului românesc", va fi extins anul viitor cu încă două corpuri de hotel, care vor cumula 520 de camere, spune pentru Profit.ro Mohammad Murad, proprietarul complexului. Noua investiție se ridică la 15 milioane de euro și urcă numărul de camere la aproape 1.000.

Murad afirmă că instabilitatea generată de pandemia de Covid-19, dar mai ales lipsa de predictibilitate a măsurilor pe care le ia Guvernul în acest sens îi face pe mulți oameni de afaceri să fie foarte rezervați cu investițiile.

"Toată lumea este în expectativă. Voi continua investițiile la Olimp, însă în București totul e blocat", spune acesta.

FOTO Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere - Murad îi caută pe cei care au lucrat la construcție în anii \'70 CITEȘTE ȘI FOTO Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere - Murad îi caută pe cei care au lucrat la construcție în anii '70

Prin investiția de 15 milioane de euro în stațiunea Olimp, pentru a mări capacitatea de cazare a fostei "perle a litoralului", va fi deschis și cel de-al treilea corp al complexului, denumit Belvedere, cu 360 de camere, care se vor adăuga celor 360 deja deschise în acest an, și se vor amenaja mai multe spații anexe. Complexului i se va mai adăuga și hotelul Craiova, din apropiere, cu 160 de camere, care va fi modernizat și ridicat la standard de patru stele.

Investiția va fi inaugurată anul viitor, iar numărul total de camere al complexului va ajunge la aproape 1.000.

Complexul a fost deschis în luna iulie, și premierul Orban fiind atunci prezent la deschidere. Investiția a fost de circa 40 milioane euro.

Murad a achiziționat complexul cu doi ani în urmă, pentru 10 milioane de euro, de la Josef Goschy, tranzacție anunțată atunci în exclusivitate de Profit.ro.

Complexul operează sub denumirea Phoenicia Blue View Resort.

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că Mohammad Murad a cumpărat hotelul Craiova din Olimp de la frații Micula și vrea să îl integreze într-un complex care să includă Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, dar și hotelul Majestic. Conform informațiilor Profit.ro, complexul ar urma să aibă 1.200 de camere și 3.000 de locuri și să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă și achiziția hotelurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
murad
amfiteatru
olimp
investitii