Intră în vigoare noi măsuri de securitate pentru zborurile către SUA

Intră în vigoare noi măsuri de securitate pentru zborurile către SUA
scris 26 oct 2017

Joi intră în vigoare măsuri mai stricte de securitate pentru zborurile către Statele Unite.

Liniile aeriene precizează că pasagerii vor fi controlați mai strict, conform noilor cerințe ale autorităților americane. În unele cazuri, vor avea loc scurte interogatorii legate de securitate, la înregistrare (check-in) sau la porțile de îmbarcare. Prin urmare, sunt posibile întârzieri ale zborurilor, scrie Agerpres.

SensoDays, furnizor de peste 100 de branduri premium de articole pentru locuințe, a livrat cel puțin câte un produs în peste 100.000 de case din România CITEȘTE ȘI SensoDays, furnizor de peste 100 de branduri premium de articole pentru locuințe, a livrat cel puțin câte un produs în peste 100.000 de case din România

Noile măsuri vor afecta zilnic aproximativ 325.000 de pasageri și 2.100 de zboruri comerciale cu destinația SUA operate de 180 de linii aeriene, de pe 280 de aeroporturi din 105 țări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sua
zbor
reguli