MAE: Consulatul General al României la Miami din Statele Unite ale Americii a fost deschis cetățenilor români

MAE: Consulatul General al României la Miami din Statele Unite ale Americii a fost deschis cetățenilor români
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2018

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță că, începând de luni, Consulatul General al României la Miami din Statele Unite ale Americii a fost deschis cetățenilor români, solicitanți de servicii consulare. Astfel, în prezent, România are operaționalizate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii cinci reprezentanțe diplomatice și consulare care oferă servicii, asistență și protecție consulară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit MAE, deschiderea Consulatului General al României la Miami se circumscrie procesului complex de extindere a rețelei consulare a României, care include și operaționalizarea, în cel mai scurt timp, a Consulatelor Generale ale României la Manchester (Marea Britanie) și la Stuttgart (Germania), scrie News.ro.

După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile CITEȘTE ȘI După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile

”Începând din data de 15 octombrie, oficiul consular de la Miami primește și procesează cererile de servicii, asistență și protecție consulară formulate de către cetățenii români din circumscripția consulară formată din statele: Alabama, Florida, Louisiana, Georgia, Mississippi, Texas, insulele si teritoriile SUA din Oceanul Atlantic și Marea Caraibilor (Puerto Rico și Insulele Virgine Americane)”, au precizat, marți, reprezentanții MAE, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, în următoarele săptămâni este programată și o ceremonia oficială de inaugurare.

Coordonatele Consulatului General al României la Miami (SUA):

Adresă: 1101 Brickell Avenue, suite N600, Miami, FL 33131
Telefoane informații consulare pentru cetățenii români (Call Center - București): 001.305.763.8714,  001.305.763.8874
Telefon urgență: 001.305.766.7249

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
miami
consulat