Norvegia extinde controalele la frontieră până în noiembrie

Norvegia extinde controalele la frontieră până în noiembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2019

Norvegia a anunțat luni că extinde controalele temporare la frontieră până în noiembrie, invocând preocupări legate de terorism și nevoia de a ține o evidență mai strictă a migranților, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Extinderea de șase luni reflectă măsuri similare luate de vecinii nordici Danemarca și Suedia, precum și de Austria și Germania, a declarat Joran Kallmyr, ministrul justiției și imigrației, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Proprietarii Militari Residence au cumpărat și pregătesc relansarea complexului Lebăda din Deltă, fost al lui Vîntu. Angajați din Sri Lanka și Filipine, idee de prim cazinou în Deltă pentru a aduce străini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proprietarii Militari Residence au cumpărat și pregătesc relansarea complexului Lebăda din Deltă, fost al lui Vîntu. Angajați din Sri Lanka și Filipine, idee de prim cazinou în Deltă pentru a aduce străini

Controalele mai stricte la frontieră în Norvegia afectează sosirile cu feribotul din Danemarca, Germania și Suedia.

Norvegia nu este membră a Uniunii Europene, dar face parte din zona Schengen ce permite călătoria fără pașapoarte și fără controale la frontieră în 26 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
frontiera
norvegia
controale