O nouă stațiune apare pe litoralul românesc. Investitorii imobiliari și-au făcut deja planurile

O nouă stațiune apare pe litoralul românesc. Investitorii imobiliari și-au făcut deja planurile
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2024

O nouă stațiune se conturează pe litoralul românesc. Ca urmare a lucrărilor de înnisipare pe o suprafață de 12000 de metri pătrați s-a conturat o suprafață cu un nisip extrem de fin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Agigea, localitatea aflată în sudul litoralului românesc, între Constanța și Eforie Nord, s-a putea să fie cunoscută, în curând, și ca stațiune turistică, nu numai ca port la Marea Neagră.

FOTO Mamaia își caută logo-ul și sloganul. VIDEO - Cum arăta Mamaia în anii 60 CITEȘTE ȘI FOTO Mamaia își caută logo-ul și sloganul. VIDEO - Cum arăta Mamaia în anii 60

Până nu cu multă vreme în urmă, în Agigea erau doar două suprafețe de nisip tehnologice, adică nu erau destinate turiștilor, dar, după înnisipare, a apărut o nouă plajă turistică cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați.

”Este un nisip bun pentru plajă, ușor de călcat pe el, iar intrarea în apă este o intrare lină, o intrare care păstrează nivelul de echilibru al pantei submerse”, a declarat Marius Stamat, managerul unei companii constructoare, pentru stirileprotv.ro.

Dezvoltatori germani și israelieni s-au arătat interesați să construiască ansambluri hoteliere, restaurante, dar și vile de vacanță, după modelul mediteranean. Sute de milioane de euro au fost deja cheltuite în zona Agigea. S-au construit până acum apartamente de vacanță, vile, dar și apart-hoteluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
agigea
marea neagra
statiune