OFICIAL Peste 3.000 de obiective turistice din România nu au autorizație de securitate la incendiu

OFICIAL Peste 3.000 de obiective turistice din România nu au autorizație de securitate la incendiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2023

Peste 3000 de obiective turistice din România nu au autorizație de securitate la incendiu, dar lipsa autorizației nu presupune neapărat o stare de pericol, a declarat vineri într-o conferință de presă Benone Duduc, numărul doi din Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Ministerului de Interne.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Duduc a mai spus că din cele peste 3.000 de obiective turistice fără autorizație de securitate la incendiu, doar în județul Prahova sunt peste 1.000, scrie G4Media.ro.

TAROM anunță, la câteva ore după demisia CEO-ului, că restructurarea a intrat în linie dreaptă și vin primele două aeronave Boeing 737 Max CITEȘTE ȘI TAROM anunță, la câteva ore după demisia CEO-ului, că restructurarea a intrat în linie dreaptă și vin primele două aeronave Boeing 737 Max

Conferința a avut loc după tragedia de la Ferma Dacilor din Tohani-Prahova, distrusă de un incendiu care a făcut opt victime.

viewscnt
Afla mai multe despre
benone duduc
obiective turistice
autorizatie