Pachete turistice de Paști la prețuri pornind de la 350 de lei de persoană, pe Valea Prahovei. În toate stațiunile mai sunt locuri libere

Pachete turistice de Paști la prețuri pornind de la 350 de lei de persoană, pe Valea Prahovei. În toate stațiunile mai sunt locuri libere
scris 30 mar 2018

Hotelierii și proprietarii de vile și pensiuni din stațiunile de pe Valea Prahovei au pachete turistice pentru sărbătorile de Paști la prețuri care pornesc de la 350 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare cu demipensiune și masă festivă. Unele oferte inclus reduceri la centre SPA sau de divertisment sau acces la locuri de joacă pentru copii. Atât la Sinaia, cât și la Bușteni și Azuga mai sunt locuri libere pentru minivacanța de săbători, unele unități de cazare având reduceri last minute.

Cele mai ieftine pachete turistice din stațiunile de pe Valea Prahovei sunt puse la dispoziție de proprietarii de vile. În stațiunea Bușteni, spre exemplu, o ofertă care include trei nopți de cazare, demipensiune și masa festivă în ziua de Paști la o vilă de trei stele costă 350 de lei de persoană. Prețul crește în funcție de condițiile de cazare, de tipul unității hooteliere, dar și facilitățile puse la dispoziție, scrie News.ro

Astfel, pachetul turistic ca un hotel de patru stele din stațiunea Sinaia costă 550 de lei de persoană și include trei nopți de cazare, mic dejun, întâmpinare cu produse tradiționale în noaptea de Înviere, dejun tradițional de Paști.

CONFIRMARE FOTO Un lanț hotelier de lux intră în România, punându-și numele pe unul dintre hotelurile emblemă ale Bucureștiului. Deschiderea va fi într-un moment special CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Un lanț hotelier de lux intră în România, punându-și numele pe unul dintre hotelurile emblemă ale Bucureștiului. Deschiderea va fi într-un moment special

Pe lângă cazare și masă, multe hoteluri au pregătit programe artistice, acces la locuri de joacă pentru copii, tombole cu premii, reduceri la centrele SPA sau la centre de divertisment – bowling, biliard, tenis de masă sau jocuri pe consolă.

Pentru a patra noapte de cazare, turiștii vor plăti mai puțin. Astfel, la hotelurile care au în ofertă trei nopți de cazare cu 750 de lei de persoană, pentru a patra noapte vor plăti 140 de lei, în timp ce la alte hoteluri turiștii care rezervă trei nopți de cazare o primesc gratuit pe a patra.

Hotelurile de cinci stele au oferte în euro pentru perioada sărbătorilor de Paști, iar gazdele au pregătit inclusiv transport la biserică în noaptea de Înviere și animatori și ateliere de joacă pentru copii. O vacanță de trei nopți la un hotel de lux costă de la 285 de euro și ajunge la 570 de euro de persoană, porețul crescând în funcție de tipul camerei în care sunt cazați turiștii. Pachetul turistic include mic dejun, transport la biserică, ateliere și vânătoare de ouă, petrecere cu animatori pentru copii, dar și vouchere pentru centrul SPA al unității de cazare.

În toate stațiunile de pe Valea Prahovei mai sunt locuri de cazare libere pentru perioada sărbătorilor. Și anul acesta, Sinaia este stațiunea cu cel mai mare grad de ocupare a locurilor de cazare.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasti
vacanta
valea prahovei