Paralela 45 a vândut de 1,8 mil. euro pe perioada Târgului de Turism. Circuitele pe toate continentele și sejururile de vară au fost cele mai căutate

Paralela 45 a vândut de 1,8 mil. euro pe perioada Târgului de Turism. Circuitele pe toate continentele și sejururile de vară au fost cele mai căutate
scris 25 feb 2019

Circuitele pe toate continentele și sejururile de vară au fost cele mai căutate vacanțe în perioada târgului de turism de la București, la stand, online, în agențiile proprii ale turoperatorului Paralela 45 și în peste 2.500 de agenții partenere. Valoarea totală a vânzărilor agenției în aceste zile a ajuns la 1,8 milioane de euro, iar valoarea medie a unei rezervări a fost de 650 de euro/persoană, datorită circuitelor turistice vândute, în creștere cu 100% față de anul 2018.

Cele mai căutate circuite au fost cele de Rusia (Transsiberianul, pe traseul legendarei căi ferate ce leagă Moscova de Orientul Îndepărtat), ori circuitele în Israel, Iordania și Egipt. Cel mai scump circuit turistic vândut în cadrul târgului de turism, în Australia și Noua Zeelandă, de 15 zile, a costat 9.100 de euro pentru două persoane, urmat de unul în Mexic, de 4.600 de euro, tot pentru două persoane.

Cel mai mare volum de vânzări s-a înregistrat însă pentru vacanțele cu zboruri charter în Turcia, Grecia, Spania, Cipru, Egipt și Tunisia, urmate de sejururile în Italia, Portugalia, Bulgaria și România. Au fost căutate în special pachetele de vacanță cu tarife de aproximativ 600 - 700 de euro/persoană, reduse cu până la 45% datorită programului Early Booking.

Paralela 45: Acceptăm amenda Concurentei pentru a închide o investigație care trenează de 4 ani; am fost amendați pentru 11 emailuri fără impact pe piață CITEȘTE ȘI Paralela 45: Acceptăm amenda Concurentei pentru a închide o investigație care trenează de 4 ani; am fost amendați pentru 11 emailuri fără impact pe piață

"Românii s-au obișnuit să cumpere vacanțe în perioada de Early Booking pentru avantajele oferite de acest program, reducerile de tarife oferite de partenerii hotelieri și posibilitatea de a-și aleage pachetul de care și-l doresc. Vin la târgul de turism, în agenții, ori cumpără online folosind orice mijloace de plată. Tarifele anunțate conțin toate taxele și nu au surpriza unor costuri ascunse. Transparența prețurilor este ceea ce așteaptă și ei”, a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45.

În România, o mare parte din vacanțele la mare, munte sau în stațiunile balneare de Paște sau de vară s-au vândut pe vouchere de vacanță rămase de anul trecut. Turoperatorul se așteaptă ca cererea pentru litoral să crească imediat după distribuirea voucherelor aferente acestui an.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
paralela 45
vanzari
targ turism