Românii nu se lasă convinși să vină de Paște la marile hoteluri din Poiană. Cu ce prețuri sunt așteptați

Românii nu se lasă convinși să vină de Paște la marile hoteluri din Poiană. Cu ce prețuri sunt așteptați
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2022

Interesul turiștilor pentru a-și petrece vacanța de Paște într-unul dintre marile hoteluri din stațiunea Poiana Brașov, unde sezonul de schi a fost prelungit până după sărbători, este mai redus decât de Crăciun și Anul Nou, gradul de ocupare a camerelor și apartamentelor ajungând la 60%, comparativ cu sfârșitul anului trecut, când acesta era de 80-90%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele Asociației Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea, a declarat că au fost rezervate 60% din spațiile de cazare ale marilor hoteluri, prețurile pentru pachetele de Paște fiind, în medie, cu 10% mai mari decât anul trecut, scrie Agerpres.

Grecia - avalanșă de anulări de rezervări, sute de mii de turiști ruși și ucraineni se retrag CITEȘTE ȘI Grecia - avalanșă de anulări de rezervări, sute de mii de turiști ruși și ucraineni se retrag

Și asta în condițiile în care anul acesta, de Paște, clienții hotelurilor din Poiana Brașov vor putea beneficia de servicii conexe, anterior interzise în pandemie, precum accesul la spa sau sălile de sport.

La unul dintre hotelurile de 4 stele, renumit pentru serviciile de spa, pachetele de Paște s-au vândut la prețuri începând de la 245 euro/persoană/3 nopți, cu mic dejun inclus, acces la piscina semiolimpică și piscinele pentru copii, saună umedă/uscată, jacuzzi, fitness. De asemenea, oaspeții pot opta pentru shuttle bus pentru slujba de Înviere, platou pascal în camere și apartamente, un prânz tradițional și cină festivă cu program artistic de Paște, divertisment zilnic pentru copii - vânătoare de ouă, întâlnire cu Iepurașul și chiar un club pascal de creație, cu un concurs de ouă încondeiate și escape room experience.

La un alt hotel, emblematic pentru stațiunea Poiana Brașov, oferta de Paște constă în prețul de 160 euro pentru camera dublă/noapte și mic dejun tip bufet, pentru două persoane, cu acces gratuit la SPA.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brasov
hotel
cazare