Se deschide o nouă pârtie în Poiana Brașov

Se deschide o nouă pârtie în Poiana Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2024

Veștile bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, în special pentru cei experimentați, continuă și în această săptămână, odată cu deschiderea unei noi pârtii de pe domeniul schiabil din masivul Postăvarul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Datorită temperaturilor scăzute, care au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, administratorii domeniului schiabil au reușit amenajarea pârtiei Ruia, care va fi deschisă de astăzi. Ruia reprezintă o bună alternativă, în partea superioară a masivului, la pârtia Lupului, având în vedere gradul de dificultate, pârtie neagră, dar și lățimea acesteia, anunță Brașov.net

ANUNȚ Când va circula cu călători primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani CITEȘTE ȘI ANUNȚ Când va circula cu călători primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani

„Deja putem spune că avem o tradiție în acest sezon, ca fiecare «Miercuri a brașovenilor» să vină cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă, astfel că și astăzi reușim să deschidem o nouă pârtie, Ruia. Este una dintre pârtiile preferate de schiorii experimentați, având o lățime foarte mare, care îți permite să te bucuri din plin de o pârtie neagră. Sper să ne ajute condițiile meteo, cu temperaturi coborâte, astfel încât să finalizăm și amenajarea pârtiei Subteleferic. Astăzi va fi o zi minunată pentru schi, cu soare, așa că vă așteptăm, dragi brașoveni și turiști, să vă bucurați de cel mai frumos domeniu schiabil din România”, a precizat primarul Allen Coliban.

De astăzi se schiază pe pârtiile Ruia, Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic (de la ieșirea din canal), Lupului inferior, Kanzel și Doamnei. Sunt deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brașov
schi