Spania se așteaptă la un record de turiști străini în această vară

Spania se așteaptă la un record de turiști străini în această vară
scris 4 iul 2019

Spania se așteaptă la un număr record de turiști străini în această vară, ceea ce va marca al șaptelea an de creștere consecutivă, a declarat ministrul Turismului, Comerțului și Industriei, Reyes Maroto, transmite Reuters.

Spania este a doua cea mai vizitată țară din lume după Franța și are un aport de aproape 12% la Produsul intern brut al țării, scrie Agerpres.

YouTube nu mai acceptă clipurile care promovează hacking-ul și phishing-ul CITEȘTE ȘI YouTube nu mai acceptă clipurile care promovează hacking-ul și phishing-ul

"Spania va atinge un nou record în ceea ce privește numărul vizitatorilor străini, ne așteptăm la peste 29,6 milioane, cu o jumătate de milion mai mult decât vara trecută. Și cheltuielile turiștilor străini ar urma să ajungă la un nivel record. Ne așteptăm la o creștere de 3,2% în perioada iulie-septembrie, până la aproximativ 33,9 miliarde de euro (38,3 miliarde de dolari)", a declarat Reyes Maroto.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
spania
turism