Apex Alliance, lituanienii care l-au cooptat pe cel mai bogat om din statul baltic, pregătesc lansarea hotelului amenajat chiar în Aeroportul Otopeni. "Va fi hotelul cu cei mai mulți clienți captivi."

Apex Alliance, lituanienii care l-au cooptat pe cel mai bogat om din statul baltic, pregătesc lansarea hotelului amenajat chiar în Aeroportul Otopeni. "Va fi hotelul cu cei mai mulți clienți captivi."
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 4 iul 2019

Compania lituaniană Apex Alliance, care l-a cooptat recent în acționariat pe cel mai bogat om din statul baltic, pregătește deschiderea în perioada imediată a hotelului amenajat chiar în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă, investiție anunțată de Profit.ro în primăvara anului trecut, în condițiile în care lansarea a fost deja amânată de două ori până la acest moment. Hotelul va fi unitatea "cu cei mai mulți clienți captivi", spun pentru Profit.ro surse din industria aeriană.

Urmărește-ne și pe Google News

Profit.ro a anunțat la începutul anului că hotelul va fi deschis în vară. Surse spun acum că deschiderea era programată pentru sfârșitul lunii iulie, dar a fost din nou amânată, pentru a treia oară. Acum, lansarea este gândită pentru luna august, dar nu există o certitudine în acest moment.

"Va fi însă hotelul cu cei mai mulți clienți captivi. Acum, echipajele aeronavelor mergeau în oraș pentru cazare până la următoarea cursă, dar acum se vor caza la acest hotel. În plus, vor fi și contracte cu operatori aerieni pentru cazarea turiștilor ale căror curse sunt întârziate și solicită să le fie asigurat un loc de dormit", spun sursele citate.

Hotelul va fi denumit Hilton Garden Inn Bucharest Airport și condus de Anca Mădălina Cristea, cu experiență de 13 ani în industria ospitalității, anterior director general al MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa din Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) și al hotelului K+K Elisabeta din București.

EXCLUSIV Tranzacții cu hoteluri pe litoral: Peste zece unități au fost vândute. Unele vor fi transformate în all inclusive CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacții cu hoteluri pe litoral: Peste zece unități au fost vândute. Unele vor fi transformate în all inclusive

Hilton Garden Inn Bucharest Airport va fi amplasat la circa 150 de metri de Aeroportul Internațional Henri Coandă, urmând să aibă 218 camere și 5 săli de conferință.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este al doilea hotel din această divizie de 4 stele a brand-ului Hilton care va fi deschis în București. Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a deschis primul Hilton Garden Inn din România în Centrul Vechi al Capitalei, în decembrie 2017.

În 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide, de asemenea, și primul Courtyard by Marriott din România, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din București. În 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.    

viewscnt
Afla mai multe despre
anca madalina cristea
hilton garden inn
hotel
aeroport
otopeni