Terasele din Centrul Vechi vor putea rămâne deschise tot anul, a decis CGMB

Terasele din Centrul Vechi vor putea rămâne deschise tot anul, a decis CGMB
scris 19 dec 2017

Terasele din Centrul Vechi vor putea rămâne deschise și în perioada sezonului rece, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, marți, în ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Potrivit municipalității, după modificările Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, modificată și completată de Legea nr. 15/2016, Asociația comercianților din Centrul Istoric au solicitat de mai multe ori ca terasele să rămână deschise inclusiv în sezonul rece, arată news.ro.

Astfel, terasele vor funcționa tot anul, pe de-o parte pentru a respecta legea antifumat și pe de altă parte pentru a respecta drepturilor consumatorilor de produse tutun. De asemenea, în acest mod sunt sporite și veniturile la bugetul local prin încasarea taxelor de ocupare a domeniului public.

Hotelierii și proprietarii de terase de pe litoral își anunță bilanțul: au avut cu 12% mai mulți turiști, convinși să vină și cu peste 100 de concerte și alte evenimente CITEȘTE ȘI Hotelierii și proprietarii de terase de pe litoral își anunță bilanțul: au avut cu 12% mai mulți turiști, convinși să vină și cu peste 100 de concerte și alte evenimente

Până acum, terasele erau deschise doar în perioada 15 martie - 15 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
terase
centrul vechi