Trei antreprenori români lansează Epicvisits.com, prima platformă online pentru cazări tematice

Trei antreprenori români lansează Epicvisits.com, prima platformă online pentru cazări tematice
scris 28 mai 2020

Trei antreprenori români, Raluca Jianu, Mihai Bârsan și Bogdan Jianu, lansează Epicvisits.com, prima platformă de servicii și rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice și experiențelor găzduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1.000 de spații, valoarea totală a investiției în primul an fiind estimată la 150.000 de euro.

Lansarea Epic Visits are loc în două etape. Începând de astăzi, 28 mai, românii sunt invitați să recomande pe www.epicvisits.com locuri de cazare memorabile care impresionează prin design, poveste sau priveliște, urmând ca în această vară să fie disponibil și serviciul de rezervări online.

VIDEOCONFERINȚA Profit.ro - Piața imobiliară în contextul COVID -19. Florian Nițu, Popovici Nițu Stoica & Asociații: Invocarea forței majore pentru înlăturarea plății chiriei este foarte redusă, soluția e reechilibrarea raporturilor CITEȘTE ȘI VIDEOCONFERINȚA Profit.ro - Piața imobiliară în contextul COVID -19. Florian Nițu, Popovici Nițu Stoica & Asociații: Invocarea forței majore pentru înlăturarea plății chiriei este foarte redusă, soluția e reechilibrarea raporturilor

După succesul înregistrat cu Ferestroika, primul muzeu imersiv al vieții de familie în comunism din România, antreprenorii continuă astfel să redefinească industria de travel.


Bogdan Jianu

Epic Visits susține și promovează o comunitate a inițiativelor turistice de cazare originale. Pasionații de călătorii pot rezerva prin intermediul platformei un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locație inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheață sau sub apă, chiar și în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.

"Sunt două trenduri majore care vor domina industria de travel în perioada următoare: turismul local și experiențele. Cel mai important beneficiu al Epic Visits este acela că încurajăm și susținem proprietarii să-și valorifice experiența de cazare prin abordare 1-1 și comunicare constantă, punându-le la dispoziție experiența și expertiza echipei", a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epic Visits.

Potrivit studiilor, peste 75% dintre consumatori au declarat că preferă să investească în experiențe decât în bunuri materiale.

Franța devine, în premieră, principala destinație europeană pentru noile investiții străine CITEȘTE ȘI Franța devine, în premieră, principala destinație europeană pentru noile investiții străine

Toate spațiile de cazare prezente pe epicvisits.com sunt vizitate și validate de echipa proiectului, care vine în sprijinul proprietarilor și cu o serie de servicii de marketing, sales sau design, adaptate nevoilor individuale ale acestora.


Mihai Bârsan

Epic Visits este o companie dezvoltată de trei antreprenori români, Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika și Mihai Bârsan,  leader de business și antreprenor cu o vastă experiență executivă internațională.

Startup-ul a participat în 2019 în programul de pre-accelerare Step FWD, organizat de Codette și TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România.


Raluca Jianu

viewscnt
Afla mai multe despre
epicvisits.com
turism