Un arhipelag brazilian va primi iar turiști, însă numai dacă au trecut prin infecția cu coronavirus

Un arhipelag brazilian va primi iar turiști, însă numai dacă au trecut prin infecția cu coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2020

Arhipelagul brazilian Fernando de Noronha, una din cele mai spectaculoase atracții turistice ale țării, se va redeschide pentru vizitatori, însă numai pentru cei care au trecut prin infecția cu noul coronavirus, transmite dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Arhipelagul cu 21 de insule, renumit pentru frumusețea idilică a plajelor și a apelor de culoare turcoaz, s-a închis pentru turism din 21 martie, scrie Agerpres.

Regiunea pariziană a pierdut 14,3 milioane de turiști în primul semestru din 2020 CITEȘTE ȘI Regiunea pariziană a pierdut 14,3 milioane de turiști în primul semestru din 2020

El se va redeschide marți, însă doar pentru persoanele care au avut COVID-19 și s-au vindecat, au anunțat autoritățile statului Pernambuco, de care aparține arhipelagul.

Turiștii vor trebui să prezinte un test PCR pozitiv mai vechi de 20 de zile, sau rezultatul unui test serologic care să arate prezența anticorpilor împotriva coronavirusului.

Decizia are la bază premisa că este foarte improbabil ca persoanele care au avut COVID-19 să mai transmită virusul, deși în lume au fost raportate câteva astfel de cazuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
brazilia
turism