Undă verde: Fondul de investiții Abris preia Dentotal. Familie de medici stomatologi cu investiții și în turism

Undă verde: Fondul de investiții Abris preia Dentotal. Familie de medici stomatologi cu investiții și în turism
scris 30 sep 2019

Fondul de investiții Abris a primit acordul Consiliului Concurenței pentru a prelua firma de import și distribuție de materiale dentare Dentotal Protect, deținută de Anghel și Bogdan Dogariu.

Anul trecut, firma, cu 114 angajați, a avut afaceri de 78 milioane lei și un profit net de 6,6 milioane lei.

Familia de medici stomatologi Dogariu are investiții și în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, construit pe strada George Enescu din București, tot în parteneriat cu Orbis.

EXCLUSIV Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci de investiții de pe Wall Street, și-a vândut după 4 ani hotelul din România. Cumpărător - un conglomerat indian cu operațiuni în 16 țări CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci de investiții de pe Wall Street, și-a vândut după 4 ani hotelul din România. Cumpărător - un conglomerat indian cu operațiuni în 16 țări

În toamnă a fost anunțat că grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua cu o unitate în București prin  semnarea unui contract de management cu Dentotal  Hospitality, companie deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, pentru un hotel ibis Styles în centrul orașului.

În firma Denotal Hospitality, cu afaceri în turism, este acționar și Daniela Giroveanu, sora acestora, cu 35%.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
ibis styles
orbis