VIDEO Federația Patronatelor din Turismul Românesc declanșează "CARAVANA PROTESTELOR", pe ritmurile melodiei „Ce bine e să lucrezi la stat”

VIDEO Federația Patronatelor din Turismul Românesc declanșează "CARAVANA PROTESTELOR", pe ritmurile melodiei „Ce bine e să lucrezi la stat”
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2021

Deoarece la toate întâlnirile cu reprezentanții Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și la adresele trimise de Comitetul Director al FPTR privind despăgubirea întreprinderilor din turism s-au primit doar promisiuni vagi, Comitetul Director al FPTR a hotărât demararea unor proteste organizate în diferite orașe ale țării pentru a atrage atenția opiniei publice asupra problemelor din acest sector.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Protestul FPTR a început în țară în județele cu cel mai mare potențial turistic, Constanța și Hunedoara.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

La Constanța, organizațiile patronale de pe litoral, membre FPTR au demarat „Caravana protestelor din turism” prin proteste pe stradă în fața structurilor de cazare clasificate. Protestele au avut loc în fața propriilor locații, pe ritmurile melodiei „Ce bine e să lucrezi la stat”, cu pancarde cu mesaje comune și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

La Deva a avut loc o întâlnire solicitată de vicepreședintele FPTR, Lucian Stanciu, prefectului Călin Petru Marian. Prefectului i-a fost înmânată scrisoarea FPTR privind revendicările patronatelor din turism și i-au fost explicate consecințele dezastruoase pentru turism ale celor mai recente decizii luate de actualul Guvern.

În cadrul ambelor proteste din țară au fost expuse nemulțumirile față de actualul Guvern cu privire la neacordarea despăgubirilor prin măsurile M1,M2 și M3, blocarea OUG 224/2020 și eliminarea voucherelor de vacanță.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

În zilele următoare, protestele se vor desfășura în orașele cu importantă turistică din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
fptr
proteste