VIDEO Prima News: România este pe placul turiștilor străini

VIDEO Prima News: România este pe placul turiștilor străini
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2024

România a devenit un principal punct pe harta lumii. Numărul turiștilor străini a crescut simțitor, chiar dacă la capitolul promovare sau infrastructură de transport țara încă lasă de dorit. Aceste neajunsuri pălesc însă în fața peisajelor superbe, a mâncărurilor fabuloase și a prețurilor, pe care străinii le consideră mici. În același timp, românii călătoresc mult mai mult în străinătate față de anii trecuți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Carlos Alfonso Fernandes este american, din tată spaniol, are 36 de ani, lucrează în IT și trăiește în Miami, Florida. Este pasionat de filme de groază și legenda lui Dracula i-a atras atenția asupra țării. În ultimii 2 ani, Carlos a vizitat de mai multe ori România, arată Prima News

Atena plafonează numărul turiștilor care vizitează Acropola CITEȘTE ȘI Atena plafonează numărul turiștilor care vizitează Acropola

Potrivit Institutului Național de Statistică, americanii sunt printre principalii turiști străini din România. Bucureștiul este primul oraș de pe lista de priorități a turiștilor străini, iar imediat după Capitală urmează 2 orașe din Transilvania, Brașov și Cluj-Napoca.

România a avut, anul trecut, printre cele mai mari creșteri din UE în ceea ce privește numărul de turiști străini care au înnoptat în structurile de cazare, deși procentul turiștilor internaționali în total rămâne relativ scăzut, relevă datele Eurostat.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
romania