VIDEO Prima TV: Vacanță la mare în extrasezon

VIDEO Prima TV: Vacanță la mare în extrasezon
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2021

În plină toamnă, marea a mai păstrat un strop de căldură. În toate stațiunile de pe litoral au ajuns în ultimul weekend peste 100.000 de turiști. Majoritatea s-au cazat la persoane particulare, unde au plătit între 30 și 50 de lei pe o cameră. Alții au venit și prin programul Litoralul pentru toți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cine a zis că-n septembrie nu se poate face baie în mare ? E o vreme excelentă pe litoral și cum zilele de concediu s-au epuizat demult, turiștii de weekend n-au știut ce să facă mai repede. Să se scalde ori să facă o plimbare cu șalupa în largul mării, arată Prima TV.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Nimic nu se compară cu plaja în septembrie, spun turiștii care se relaxează în acest weekend pe litoral. Atrași de vremea caldă, dar și de prețurile mult mai mici decât până acum, zeci de mii de români au dat din nou năvala la malul mării.

Cei mai multi par însă atrași de faptul că un sejur la mare nu le mai golește conturile. O cameră la hotelurile de două stele poate fi luată acum cu 50-60 de lei, iar una la trei stele, cu 150 de lei. Șezlongurile și umbreluțele sunt de asemenea la jumătate de preț.

Deși foarte multe terase au tras obloanele, cele care încă funcționează și-au redus prețurile cu până la 50%. Un prânz pentru o persoană costă cam 10 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
vacanta
mare