Zboruri charter spre Antalya de pe Aeroportul Internațional Arad, din sezonul estival 2017

Zboruri charter spre Antalya de pe Aeroportul Internațional Arad, din sezonul estival 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2016

Aeroportul Internațional Arad va avea curse charter spre Antalya, care vor fi operate de compania aeriană turcă Atlasglobal, în colaborare cu o agenție de turism, cursele fiind dedicate clienților care cumpără excursii cu transportul inclus. Zborurile vor avea loc o dată pe săptămână, cu aparate Airbus A321, având o capacitate de 216 de locuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Agenția de turism Prestige Tours Internațional a anuțat, joi, într-o conferință de presă, lansarea de zboruri charter direct către Antalya, de pe Aeroportul Internațional din Arad.

Zborurile vor fi operate în parteneriat cu compania aeriană turcă Atlasglobal, pe perioada sezonului estival, repectiv între 9 iunie și 8 septembrie 2017, scrie News.ro.

”Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice pe destinația Antalya, cu plecare din zona de vest a țării. Ne adresăm unei arii geografice care include și estul Ungariei. Am conceput pentru 2017 pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire Aeroportul International Arad. Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa cât o vacanță cu autocarul în Grecia sau Bulgaria, însă cu servicii net superioare”, a declarat Elena Anghel, director Prestige Tours.

Omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calypso Tours, care a cumpărat și tour-operatorul Prestige Tours în primăvară, a declarat că oferta se adresează unui număr de un milion de persoane din regiune care pleacă în vacanțe prin agenții de turism.

”Avem în plan chiar o creștere din 2018, când vrem să lansăm zboruri de la Arad în Spania și Grecia. Trebuie spus că ce oferim noi în plus față de zborurile obișnuite charter este categoria business class, disponibilă pasagerilor care achiționează pachete turistice de lux în Antalya”, a spus Mustafa Kadiroglu.

Prețurile zborurilor către Antalya încep de la 363 euro/persoană, cu toate serviciile si taxele incluse, respectiv transport cu avion, șapte nopți de cazare și masă la hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno precum și asistență turistică în limba română.

România a atras în primele nouă luni aproape 2 milioane de turiști străini, care au cheltuit 1 miliard de euro CITEȘTE ȘI România a atras în primele nouă luni aproape 2 milioane de turiști străini, care au cheltuit 1 miliard de euro

”Clienții noștri vor primi tablele electronice care vor fi ghidul turistic 24 de ore din 24, pentru că vor conține informații despre zonă și posibilitățile de vizitare și distracție”, a adăugat Elena Anghel.

Zborul va fi operat în fiecare zi de vineri, cu o aeronavă Airbus A321 cu o capacitate de 216 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering cald.

Pachetele turistice cu charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, cu precădere în Arad, Timișoara, Lugoj, Deva, Hunedoara și Reșița.

Prestige Tours Internațional este unul dintre cei mai mari tour-operatori din România.

Aeroportul Arad nu mai are curse aeriene de pasageri din primăvara anului 2015, când Wizz Air s-a retras, compania operând până atunci pe ruta Arad - Milano (Bergamo). Ulterior, și operatorul de curse cargo DHL a renunțat la zborurile de pe pista locală. Cu toate acestea, baza are o aerogară modernă, finalizată în primăvara 2016, când a fost inaugurat un terminal nou, pentru plecări, care a costat aproape două milioane de euro.

La începutul acestui an, compania Join Airlines a anunțat că va intra pe piața din România cu zboruri operate de la Arad, care urmau să fie lansate în a doua jumătate a lunii iunie. Compania urma să opereze pe rutele Arad-Stuttgart, Arad-Verona, Arad-Viena și Arad-București, dar contractul semnat cu aeroportul local a fost suspendat înainte de lansarea zborurilor, fără explicații din partea Join Airlines.

viewscnt
Afla mai multe despre
antalya
zboruri charter