Vânzările Inform Lykos România, în creștere

Vânzările Inform Lykos România, în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2022

Vânzările Inform Lykos România au ajuns anul trecut la 45,2 milioane euro față de 40,9 milioane euro raportate în 2020, înregistrând o creștere de 4,3 milioane euro sau + 10,6%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Local, această creștere s-a datorat în principal contribuției sporite a soluțiilor de transformare digitală cu 2,8 milioane EUR în domeniul managementului și digitizării documentelor electronice, precum și al serviciilor de scanare și arhivare și cu 1,5 milioane EUR din cea mai mare cerere de securitate se formează pe măsură ce piața a răspuns pozitiv la relaxarea măsurilor în legătură cu restricțiile legate de COVID-19, ceea ce a dus la o redresare a consumului intern.

Contractul Romgaz cu ExxonMobil pentru gazele din Marea Neagră, tranzacția cea mai importantă din istoria companiei românești, va fi semnat săptămâna viitoare CITEȘTE ȘI Contractul Romgaz cu ExxonMobil pentru gazele din Marea Neagră, tranzacția cea mai importantă din istoria companiei românești, va fi semnat săptămâna viitoare

Profitul ajustat înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA ajustat) din 2021 s-a ridicat la 5,6 milioane EUR, comparativ cu 4,3 milioane EUR în 2020.

Prezent în România din 2001, grupul grec Inform Lykos este lider pe piața produselor tipărite, furnizând și servicii de externalizare a procesului de afaceri pentru companii.

Grupul este prezent în România din 2001. În 2013, în urma unei investiții de 25 milioane euro, a deschis o facilitate pentru fabricarea de carduri în București. Tot în 2013, grupul elen a preluat, de la Banca Națională a Austriei, pachetul majoritar al furnizorul de carduri Austria Card.

Lykos și-a majorat anul trecut participațiile la Next Docs și Next Docs Confidential. Grecii au cumpărat pachete majoritare la cele două companii în 2019, de la grupul IT românesc Sistec.

viewscnt
Afla mai multe despre
inform lykos românia
digital