BERD acordă Erste un împrumut de 100 milioane euro pentru finanțarea turismului în Croația și Muntenegru

BERD acordă Erste un împrumut de 100 milioane euro pentru finanțarea turismului în Croația și Muntenegru

Dubrovnik, Croația

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 31 ian 2020

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a acordat Erste Bank Croatia un credit de până la 100 milioane de euro, fonduri ce vor fi folosite pentru finanțarea companiilor din turism active pe piețele din Croația și Muntenegru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Subsidiara croată a grupului austriac Erste, numărul 3 în sistemul bancar local, este prima instituție financiară care beneficiază de finanțare în cadrul programului BERD destinat regiunii est-mediteraneene.

Fondurile vor merge către finanțarea companiilor din turism din Croația și Muntenegru care doresc să își extindă afacerile.

OTP își pregătește exitul din Slovacia, după 17 ani de prezență CITEȘTE ȘI OTP își pregătește exitul din Slovacia, după 17 ani de prezență

Erste Bank Croatia este a treia mare bancă din Croația, cu o cotă de piață de 15% și o rețea formată din 128 de sucursale. Subsidiara sa din Muntenegru, Erste Bank Podgorica, operează o rețea de 17 sucursale.

BERD a finanțat peste 200 de proiecte în Croația până în prezent, valoarea investițiilor în această țară ridicându-se la aproape 4 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
berd
erste bank croatia
imprumut
finantare
turism
croatia
muntenegru
imprumut berd