Caniculă în Grecia: Trei turiști străini au fost găsiți morți în decurs de o săptămână

Caniculă în Grecia: Trei turiști străini au fost găsiți morți în decurs de o săptămână
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2024

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiștilor străini găsiți morți în Grecia în decurs de o săptămână. Alți trei turiști străini sunt căutați pe alte insule grecești, potrivit presei elene.

Majoritatea turiștilor făcuseră drumeții sub soarele sufocant, într-o perioadă în care Grecia se confruntă cu un val de căldură, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Livrările de gaze ale Rusiei în Europa au fost mai mari decât cele din SUA, în luna mai, pentru prima oară în aproape doi ani CITEȘTE ȘI Livrările de gaze ale Rusiei în Europa au fost mai mari decât cele din SUA, în luna mai, pentru prima oară în aproape doi ani
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Trupul americanului, descoperit în mare în apropierea portului Mathraki de către un turist, urmează să fie transferat la spitalul din Corfu pentru autopsie, potrivit agenției de presă grecești Athens News Agency și televiziunii publice ERT. Potrivit Athens News Agency, bărbatul se afla în vacanță în Mathraki. El a fost văzut ultima dată marți de locuitorii din zonă, într-o cafenea.

Aceasta este cea mai recentă descoperire a cadavrului unui turist străin, după găsirea trupului lui Michael Mosley, vedetă de televiziune britanică. Acesta a fost găsit mort în data de 9 iunie, pe insula grecească Symi din Marea Egee. De asemenea, sâmbătă a fost găsit cadavrul unui olandez, pe insula Samos.

De asemenea, două franțuzoaice sunt date dispărute pe insula Sikinos și un alt turist pe insula Amorgos.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
canicula