Cod roșu de ninsori în Austria

Cod roșu de ninsori în Austria
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care doresc să călătorească sau să tranziteze Austria cu privire la emiterea de către autoritățile locale a unui cod roșu de ninsori și cod galben de vânt, pentru perioada 8 – 11 ianuarie 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit MAE, în perioada menționată, vor fi ninsori masive cu depunere a unui strat consistent de zăpadă (inclusiv cu pericol crescut de avalanșe), în special în landurile Tirol, Niederösterreich, Salzburg, Vorarlberg, Oberösterreich și Steiermark, scrie News.ro.

De asemenea, pot exista blocaje în circulația rutieră și drumuri închise în respectivele landuri.

Guvernul ia în calcul publicarea unui volum despre propriile măsuri de anul trecut, pe care le vede ca realizări. În 500 de exemplare, sub coordonarea lui Vâlcov CITEȘTE ȘI Guvernul ia în calcul publicarea unui volum despre propriile măsuri de anul trecut, pe care le vede ca realizări. În 500 de exemplare, sub coordonarea lui Vâlcov

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Viena: 0043-1-503.24.65, 0043-1-505.23.81 și 0043-1-230.95.10., apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Austria: +43-699.117.26027.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://www.mae.ro, www.meteoalarm.eu, viena.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” care oferă informații și sfaturi de călătorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
austria
ninsori