Compania Air Moldova renunță în cele din urmă la decizia de a relua zborurile spre Rusia

Compania Air Moldova renunță în cele din urmă la decizia de a relua zborurile spre Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2022

Principala companie aeriană din Republica Moldova, Air Moldova, a renunțat în cele din urmă la decizia de a relua zborurile comerciale spre Moscova pe care o anunțase săptămâna trecută, în plin conflict în Ucraina, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova a anunțat o directivă operațională (...) care le interzice companiilor naționale să efectueze zboruri în spațiul aerian al Rusiei", a transmis Air Moldova.

Proprietarul Cinema City, cu protecție împotriva falimentului, primește acordul de a trage bani inclusiv pentru datoriile din România. \ CITEȘTE ȘI Proprietarul Cinema City, cu protecție împotriva falimentului, primește acordul de a trage bani inclusiv pentru datoriile din România. "Legea privind falimentul este mai puțin prietenoasă cu debitorii decât cea din SUA."

"Prin urmare, compania Air Moldova nu va putea asigura operațiuni de zbor între Chișinău și Moscova, care au fost anunțate anterior pentru 1 octombrie", a adăugat operatorul aerian.

Operatorii aerieni naționali din Republica Moldova vor avea interdicție să efectueze zboruri în Federația Rusă, conform unei directive operaționale adoptate de Autoritatea Aeronautică Civilă, scrie Agerpres.

Air Moldova a anunțat reluarea de la 1 octombrie a zborurilor spre Rusia, întrerupte de la declanșarea ofensivei ruse împotriva Ucrainei, la 24 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
air moldova
rusia