Coronavirus: Rusia a început să producă CoviVac, al treilea vaccin al său împotriva COVID19

Coronavirus: Rusia a început să producă CoviVac, al treilea vaccin al său împotriva COVID19
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2021

Rusia a început să producă CoviVac, al treilea său vaccin anti-COVID19, și în curând va fi disponibil pentru administrare, deși studiile clinice de fază 3 sunt încă în curs de desfășurare, au declarat oficiali ruși, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai cunoscut vaccin rusesc împotriva COVID-19 este Sputnik V. De asemenea, Moscova a aprobat pentru utilizare de urgență alte două vaccinuri, EpiVacCorona și CoviVac, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

"Al treilea vaccin rusesc va fi introdus pe piață și va ajunge în regiunile ruse în zilele următoare", a declarat Ministerul rus al Învățământului Superior și Științei, într-un comunicat.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Centrul Chumakov intenționează să producă până la 10 milioane de doze de vaccin CoviVac pe an, a mai spus ministerul.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Ministrul rus al Științei, Valeri Falkov, a afirmat la rândul său că studiile clinice de fază 3 finală asupra acestui vaccin au început, a raportat agenția de știri Interfax.

Directorul Centrului Chumakov a declarat că aceste studii vor fi finalizate în termen de jumătate de an, precizează agenția de știri rusă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
covid19
vaccin