Google oferă Bulgariei o linie de credit de 2,5 milioane de euro pentru promovarea țării ca destinație turistică „cu patru sezoane”

Google oferă Bulgariei o linie de credit de 2,5 milioane de euro pentru promovarea țării ca destinație turistică „cu patru sezoane”
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2024

Bulgaria a obținut o linie de credit de 2,5 milioane de euro de la Google pentru publicitatea țării ca destinație turistică, potrivit anunțului făcut de ministrul bulgar al Turismului, Zaritsa Dinkova, în timpul unei reuniuni a comisiei parlamentare pentru turism, transmite Novinite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Obiectivul principal al acestei inițiative este de a poziționa Bulgaria ca o „destinație cu patru sezoane”, urmărind să atragă turiști pe tot parcursul anului. Ministrul Dinkova a subliniat importanța valorificării instrumentelor moderne de marketing, în special a platformelor digitale, pentru a promova eficient țara, arată G4Media.ro.

Fiul lui Adrian Păunescu a dat în judecată FC Rapid pentru utilizarea versurilor imnului în scopuri comerciale. Cum a reacționat clubul CITEȘTE ȘI Fiul lui Adrian Păunescu a dat în judecată FC Rapid pentru utilizarea versurilor imnului în scopuri comerciale. Cum a reacționat clubul

Un aspect inovator al strategiei publicitare implică prezentarea locațiilor cinematografice din Bulgaria în materiale vizuale. Această abordare urmărește să scoată în evidență cadrele diverse și pitorești ale țării, care au servit ca fundal pentru diverse producții cinematografice.

Pe măsură ce Bulgaria îmbrățișează era digitală pentru promovarea turismului, se așteaptă ca colaborarea cu Google să sporească vizibilitatea destinațiilor bulgare, atrăgând un public mai larg și consolidând atractivitatea țării ca punct de atracție turistică pe tot parcursul anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
bulgaria