Numărul de turiști din România și Moldova în stațiunea Pamporovo din Bulgaria, în creștere

Numărul de turiști din România și Moldova în stațiunea Pamporovo din Bulgaria, în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2023

Directorul executiv al companiei Pamporovo AD, Marian Beliakov, a raportat o creștere a numărului de turiști din România și Republica Moldova în această iarnă în stațiunea montană din Bulgaria, transmite publicația Darik, citată de Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stațiunea Pamporovo raportează un sezon de schi stabil și o creștere a numărului de turiști, pe fondul provocărilor legate de anomaliile meteorologice și de o iarnă neobișnuit de caldă.

Investițiile nete realizate în economia națională au crescut CITEȘTE ȘI Investițiile nete realizate în economia națională au crescut

Turiștii bulgari sunt cei mai numeroși în Pamporovo și în acest an. Dintre grupurile de străini, se menține tendința de stabilizare a fluxului de turiști englezi și irlandezi. Interesul crescut de pe piețele britanice este confirmat și de dublarea cererilor și rezervărilor pentru programele charter pentru englezi și irlandezi de iarna viitoare. Sezonul de schi în Pamporovo poate dura până la Paște, în cazul în care condițiile meteorologice permit întreținerea pârtiilor de schi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bugaria
turisti
pamporovo