Producătorul german de dispozitive de iluminat Osram deschide prima fabrică în Bulgaria, cu 26 milioane euro

Producătorul german de dispozitive de iluminat Osram deschide prima fabrică în Bulgaria, cu 26 milioane euro
scris 11 oct 2017

Producătorul german de dispozitive pentru iluminat Osram a investit  echivalentul a 26 de milioane de euro în prima sa fabrică din Bulgaria, care va fi deschisă oficial pe 19 octombrie.

Potrivit SeeNews, noua facilitate de producție va crea peste 900 de locuri de muncă.

Osram este unul dintre liderii pieței de iluminat. Cu o vechime de peste 100 de ani, compania este unul dintre cei mai importanți producători de dispozitive de iluminat pentru industria auto.

NEPI Rockcastle a cumpărat al doilea mall ca mărime din Budapesta, tranzacție de 275 milioane euro CITEȘTE ȘI NEPI Rockcastle a cumpărat al doilea mall ca mărime din Budapesta, tranzacție de 275 milioane euro

Osram a fost parte a gigantului german Siemens care a decis listarea separată a companiei în 2013, iar anul acesta a vândut ultimele acțiuni pe care le mai deținea la aceasta, reprezentând o participație 17%.

La nivel global, Osram a avut, anul trecut, venituri de aproape 4 miliarde de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
osram
bulgaria
siemens
iluminat
auto