Producția de petrol și condensat de gaze a Rusiei a crescut

Producția de petrol și condensat de gaze a Rusiei a crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2022

Producția de petrol și condensat de gaze din Rusia a fost în iulie de 10,76 milioane de barili pe zi (bpd), în creștere față de 10,70 milioane de barili pe zi în iunie, potrivit datelor publicate de biroul de statistică Rosstat, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rosstat a mai spus că producția de petrol, fără condensat de gaze, a fost de 42,2 milioane de tone luna trecută, față de 40,7 milioane de tone în iunie, ceea ce este cu o zi mai scurtă, scrie News.ro.

VIDEO Grecii de pe lotul 3 al autostrăzii de Centură A0 au fost penalizați pentru întârzieri. Stadiul pe cele trei loturi de pe partea de sud CITEȘTE ȘI VIDEO Grecii de pe lotul 3 al autostrăzii de Centură A0 au fost penalizați pentru întârzieri. Stadiul pe cele trei loturi de pe partea de sud

De asemenea, producția de gaze naturale lichefiate (GNL) a ajuns la 2,3 milioane de tone în iulie, în creștere cu 25% față de anul precedent, dar în scădere cu 7% față de iunie.

Producția de GNL din ianuarie până în iulie a atins 19,1 milioane de tone, în creștere cu 9,6% față de aceeași perioadă din 2021.

Producția de gaze naturale a fost luna trecută de 36,5 miliarde de metri cubi, cu 24,5% mai mică decât în iulie 2021 și cu 6,9% în scădere față de iunie 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
rusia