Putin a căzut pe scări

Putin a căzut pe scări
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2022

Vladimir Putin a căzut pe scări și s-a lovit la coapsă, susține canalul rusesc Telegram General SVR, care sugerează că liderul rus suferă de multiple probleme de sănătate, citat de Metro.co.uk.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Și The New York Post scrie că  ”președintele rus Vladimir Putin a căzut pe scări, pe fondul speculațiilor tot mai mari că starea sa de sănătate este în declin, a relatat un canal Telegram anti-Kremlin cu legături aparente cu echipa sa de securitate”

”Putin, în vârstă de 70 de ani, a suferit cazătura la reședința sa oficială din Moscova, miercuri seara, potrivit canalului Telegram „General SVR”, care pretinde a fi condus de un fost spion rus”, mai notează The New York Post, preluat de G4Media.

FOTO Unul dintre cele mai populare restaurante din Ungaria a fost închis după o funcționare neîntreruptă de 42 ani CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cele mai populare restaurante din Ungaria a fost închis după o funcționare neîntreruptă de 42 ani

Potrivi Metro.co.uk, ”gărzile de securitate au fost nevoite să îl ajute pe tiranul în vârstă de 70 de ani să se așeze pe o canapea din apropiere înainte de sosirea medicilor, au declarat sursele. Se crede că s-a împiedicat și a căzut pe spate, alunecând pe câteva trepte pe o parte”

O sursă a declarat: „Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui, care au reacționat rapid și s-au grăbit să îl ajute pe Putin.

‘Trei ofițeri de securitate l-au ajutat pe președinte să ajungă pe cea mai apropiată canapea și i-au chemat pe medicii care sunt de serviciu la reședință’, mai scrie Metro.co.uk.

România, pe lista lui Zelenski de mulțumiri CITEȘTE ȘI România, pe lista lui Zelenski de mulțumiri

Canalul susține că are surse din anturajul lui Putin și a afirmat că medicii ‘au sosit în câteva minute, dar nu l-au putut examina imediat pe președinte’.

Aceasta pentru că acesta suferă de ‘cancer al tractului gastrointestinal, în urma căruia are deja probleme grave de digestie’ – iar căderea a provocat o reacție ‘involuntară’, mai notază canalul Telegram anti-Kremlin, citat de Metro.co.uk.

The New York Post notează că liderul rus ” poartă pantofi antiderapanți, iar scările din reședința oficială au fost considerate sigure”

Zvonurile despre presupusele probleme de sănătate ale lui Putin au fost numeroase de când a început războiul cu Ucraina, în februarie. În mai multe rânduri, fostul om forte al KGB-ului a părut slăbit și instabil în timp ce se afla în public.

FOTO Fiul lui Kadîrov poartă un ceas de lux în valoare de 1,4 milioane de dolari CITEȘTE ȘI FOTO Fiul lui Kadîrov poartă un ceas de lux în valoare de 1,4 milioane de dolari

La sfârșitul lunii octombrie, jurnalistul Jason Jay Smart, de la Kyiv Post, a postat pe Twitter capturi de ecran cu Putin salutând soldații într-o tabără de instrucție din regiunea Riazan, ceea ce a dus la speculații potrivit cărora președintele ar avea urme de perfuzie pe mâini.

Cu câteva săptămâni mai devreme, generalul SVR a atras atenția asupra poziției șubrede a lui Putin în timpul unei întâlniri cu liderul belarus Alexander Lukașenko.

„Oncologia lui Putin progresează și, în ciuda tratamentului adecvat din ultima vreme, durerea nu este întotdeauna complet ameliorată”, susținea canalul.

„Trebuie să se înțeleagă că starea deplorabilă a sănătății fizice și psihice a președintelui afectează adoptarea unor decizii cheie. Putin nu vrea să schimbe istoria, ci să o încheie”.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
rusia