Răspândire a gripei aviare la ferme avicole în Polonia

Răspândire a gripei aviare la ferme avicole în Polonia
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2020

Două noi focare de gripă aviară au fost semnalate vineri în Polonia la ferme avicole situate în extremități diferite ale țării, după ce alte trei focare au fost descoperite săptămâna aceasta, relatează agenția Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul dintre focarele de gripă aviară cu virusul H5N8 semnalat vineri se află în regiunea Lubelskie din estul țării, la o fermă situată la circa 500 de metri de un alt focar la o fermă de curcani descoperit zilele trecute, scrie Agerpres.

CFR Călători anunță tarife reduse cu până la 35% în weekend. Un bilet București - Brașov costă de la 16,60 lei CITEȘTE ȘI CFR Călători anunță tarife reduse cu până la 35% în weekend. Un bilet București - Brașov costă de la 16,60 lei

Potrivit unui responsabil regional din sectorul veterinar, circa 13.000 de bibilici sunt infectate în regiunea Lubelskie, numărul total al păsărilor care ar putea fi infectate în această regiune depășind 50.000, iar riscul răspândirii virusului este foarte mare întrucât numeroase ferme sunt la distanțe apropiate între ele.

viewscnt
Afla mai multe despre
gripa aviara
polonia