Serbia va produce vaccinul chinezesc Sinopharm

Serbia va produce vaccinul chinezesc Sinopharm
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2021

Serbia va fi prima țară europeană care va produce vaccinul chinezesc Sinopharm împotriva Covid-19, a anunțat președintele Aleksandar Vucic, notează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un acord pentru construirea unei fabrici va fi semnat în termen de două săptămâni, finanțată de China și Emiratele Arabe Unite, a spus șeful statului sârb, potrivit Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

"Vom începe să producem vaccinul pe 15 octombrie", a declarat președintele la postul național de televiziune RTS după ce l-a primit pe prințul moștenitor al emiratului Abu Dhabi, Mohammed bin Zayed al Nahyan.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Țară candidată la Uniunea Europeană, Serbia menține relații diplomatice și economice strânse cu Moscova și Beijingul și a recurs la comenzi de vaccinuri chinezesc Sinopharm și rusesc Sputnik V pentru a vaccina până în prezent 1,5 milioane din cele 7 milioane de locuitori ai săi.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Aleksandar Vucic a precizat că vaccinurile produse în Serbia ar putea fi livrate "chiar și fără costuri suplimentare" către alte țări din regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
sinopharm
serbia