„Tragedie rusească” - Cel mai mare producător de băuturi spirtoase din lume se retrage din Rusia

„Tragedie rusească” - Cel mai mare producător de băuturi spirtoase din lume se retrage din Rusia
scris 29 iun 2022

Diageo, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din lume, se pregătește să își încheie operațiunile din Rusia, relatează Sky News.

Compania, care produce mărci precum Guinness și vodca Smirnoff, a declarat că operațiunile din Rusia vor fi oprite în următoarele șase luni, arată G4Media.ro

VIDEO PROFIT LIVE Cristian Barin, fondator Ohvăz: E mare distracție în momentul ăsta. Suntem dispuși să plătim dublu, dar nu mai există stoc. Trebuie să mă filmez zilnic pe Tiktok CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cristian Barin, fondator Ohvăz: E mare distracție în momentul ăsta. Suntem dispuși să plătim dublu, dar nu mai există stoc. Trebuie să mă filmez zilnic pe Tiktok

„Ne vom concentra în continuare pe sprijinirea angajaților noștri din regiune și pe oferirea unor condiții de concediere îmbunătățite, asigurându-ne în același timp că respectăm reglementările locale”, a declarat un purtător de cuvânt al Diageo.

Companiile străine care încearcă să iasă din Rusia din cauza războiului din Ucraina se confruntă cu perspectiva adoptării, în următoarele săptămâni, a unei legi care să permită Moscovei să confiște activele și să impună sancțiuni penale. Acest lucru a încurajat unele întreprinderi să își accelereze plecarea.

viewscnt
Afla mai multe despre
băuturi spirtoase
rusia