Tranzacție: OTP Bank a cumpărat încă o bancă în Slovenia

Tranzacție: OTP Bank a cumpărat încă o bancă în Slovenia
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iun 2021

OTP Bank a semnat acordul privind achiziționarea tuturor acțiunilor Nova KBM din Slovenia, a transmis instituția financiară din Ungaria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Achiziția anunțată este cea mai importantă din istoria de până acum a OTP și este de așteptat să fie finalizată în cel de-al doilea trimestru al anului 2022, odată cu obținerea autorizațiilor din partea autorităților de reglementare, scrie News.ro. Potrivit acordului, părțile nu vor face public prețul tranzacției, se arată în comunicat.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Potrivit bilanțului, Nova KBM este a doua cea mai mare bancă din Slovenia și deține o cotă de piață de 20,5%. În urma tranzacției, OTP va deveni lider de piață în Slovenia, întrucât deține și o altă bancă din această țară, SKB.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

În total, OTP ar putea deține aproape 30% din piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
nova kbm