Ucraina și România vor introduce trenuri pe ruta Cernăuți-Suceava la începutul lui 2019

Ucraina și România vor introduce trenuri pe ruta Cernăuți-Suceava la începutul lui 2019
scris 21 mai 2018

Ucraina și România au convenit să introducă două perechi de trenuri pe ruta Cernăuți-Suceava la începutul anului 2019, informează agenția ucraineană Unian.

Ionuț Dumitru, Consiliul Fiscal: Mai mult ca oricând există posibilitatea să depășim ținta de deficit. Guvernul este interesat de oprirea contribuțiilor la Pilonul 2, dar poate apela la clauza de exonerare CITEȘTE ȘI Ionuț Dumitru, Consiliul Fiscal: Mai mult ca oricând există posibilitatea să depășim ținta de deficit. Guvernul este interesat de oprirea contribuțiilor la Pilonul 2, dar poate apela la clauza de exonerare

"În ceea ce privește transportul de pasageri pe calea ferată, părțile au convenit să introducă două perechi de trenuri (patru trenuri) începând de la 1 ianuarie 2019 care vor lega Suceava (Romania) și Cernăuți (Ucraina) cu o oprire la stația Vadul Siret", informează biroul de presă al Ministerului ucrainean al Infrastructurii la finalul unei întâlniri între adjunctul ministrului pentru Integrare Europeană, Viktor Dovhan și secretarul de stat din Ministerul Transporturilor din România, Maria Magdalena Grigore, potrivit Agerpres.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
romania
suceava
tren