Ucrainenii sunt sfătuiți să nu mai folosească termeni noi pentru a-i descrie pe ruși

Ucrainenii sunt sfătuiți să nu mai folosească termeni noi pentru a-i descrie pe ruși
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 dec 2022

Oleksii Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, a făcut apel la ucraineni să nu le mai spună rușilor „orci” sau să le atribuie alte nume fantastice, ci să-și amintească ce sunt de fapt „Rusia și rușii”, relatează Ukrainska Pravda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Danilov a scris, pe Facebook, că ucrainenii „probabil că nu ar trebui să se lase duși de val folosind termeni noi”, cum ar fi „orсi” sau „svynosobaka”, o traducere a insultei germane „Schweinhund”, care înseamnă „porc de câine”, scrie Hotnews.ro.

Netflix vrea să oblige utilizatorii să renunțe la utilizarea conturilor în comun cu alte persoane. Taxa percepută CITEȘTE ȘI Netflix vrea să oblige utilizatorii să renunțe la utilizarea conturilor în comun cu alte persoane. Taxa percepută
  • „Nu este nevoie să estompăm imaginea inamicului, ca să spunem așa.
  • Scriem și documentăm imediat pentru istorie: ruși, Rusia, ucis, atacat, jefuit, violat, distrus, mințit.
  • Pentru ca ea să rămână pentru totdeauna gravată în memoria istorică ucraineană, națiunea care poartă întreaga responsabilitate colectivă pentru războiul sângeros și să nu uităm niciodată toate abominațiile „frăției” rusești.”
viewscnt
Afla mai multe despre
rusi
ucraina