ULTIMA ORĂ UPDATE Rusia își închide spațiul aerian și pentru România

ULTIMA ORĂ UPDATE Rusia își închide spațiul aerian și pentru România
scris 26 feb 2022

UPDATE Rusia a anunțat că își închide spațiul aerian și pentru companiile aeriene din România.

''Ca urmare a deciziilor neprietenoase ale autorităților aviatice din România, Rusia și-a închis spațiul aerian pentru companiile aeriene din România'', se arată în anunțul agenției aeronautice federale ruse Rosaviatsiya.

Știrea inițială - 

Rusia anunță sâmbătă că și-a închis spațiul aerian avioanelor din Bulgaria, Polona și Cehia, în urma unor decizii similare ale Sofiei, Varșoviei și Pragăi vizând companii aeriene rusești. Spațiul aerian al României, a fost închis, sâmbătă, de la ora 15.00, pentru toate zborurile operatorilor înregistrați în Federația Rusă, astfel că România ar putea fi vizată de o decizie similară.

”Din cauza deciziilor inamcale ale autorităților aeriene din Bulgaria, Polonia și Republica cehă, începând de (sâmbătă), de la ora (locală) 15.00 (14.00, ora României)”, Rusia își închide spațul aerian ”companiilor aeriene din aceste țări și tuturor celor care sunt înregistrate în ele” anunță autoritatea rusă a aviației Rosaviatsia, relatează agenția AFP, citată de News.ro.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Această închidere a spațiului aerian rus vizează, de asemenea, zborurile de tranzit.

După deciziile celor trei țări, și România a interzis Rusiei spațiul său aerian.

UPDATE Rusia a anunțat că își închide spațiul aerian și pentru companiile aeriene din România

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
spatiu aerian
bulgaria
polonia
cehia