VIDEO Cel puțin patru morți, cinci răniți și zeci de persoane date dispărute în explozia de la Magnitogorsk, în estul Rusiei

VIDEO Cel puțin patru morți, cinci răniți și zeci de persoane date dispărute în explozia de la Magnitogorsk, în estul Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2018

UPDATE Cel puțin patru persoane au murit, alte cinci au fost rănite, iar alte aproximativ au fost date dispărute în surparea unui bloc locuit la Magnitogorsk, în estul Rusiei, în urma unei explozii cauzate probabil de o scurgere de gaze naturale, scriu agențiile ruse de presă, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Explozia a devastat 48 de apartamente - într-un imobil cu nouă etaje - în acest oraș situat la aproximativ 1.700 de kilometri est de Moscova, a precizat Ministerul pentru Situații de Urgență.

Președintele rus Vladimir Putin a hotărât să se ducă la fața locului.

ȘTIREA INIȚIALĂ Cel puțin două persoane au murit orașul rus Magnitogorsk după prăbușirea parțială a unui bloc de locuințe. Autoritățile suspectează că ar fi fost vorba de o scurgere de gaze, scrie The Guardian.

Presa locală din Magnitogorsk, oraș aflat la 1.700 km distanță de Moscova, a informat că nu este clar câte persoane sunt prinse sub dărâmături, însă au putut fi auzite strigăte de ajutor, scrie News.ro.

Rusal a numit un președinte independent, în cadrul restructurării promise în schimbul ridicării sancțiunilor SUA CITEȘTE ȘI Rusal a numit un președinte independent, în cadrul restructurării promise în schimbul ridicării sancțiunilor SUA

Agenția RIA, făcând referire la Ministerul pentru Situații de Urgență, a precizat că 110 persoane locuiau în clădire iar 48 de apartamente au fost afectate.

Ministerul a informat pe site-ul său că 16 persoane au fost evacuate iar alte trei au fost salvate de sub dărâmături, precizând că incidentul ar fi putut fi provocat de o scurgere de gaze.

Explozia a avut loc la ora locală 06:00 (03:00 ora României), când cei mai mulți dintre locatari dormeau.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
bloc de locuinte