VIDEO Noua armă a ucrainenilor - Un BMW seria 3 lansează rachete

VIDEO Noua armă a ucrainenilor - Un BMW seria 3 lansează rachete
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2023

Ucrainenii au modificat un BMW seria 3 pentru a lansa rachete Grad de 122 mm asupra rușilor în Bahmut, potrivit unui videoclip care circulă pe rețelele de socializare, distribuit de OSINTtechinal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Bahmut, forțele ucrainene din brigada 114 TDF au desfășurat BMW seria 3 cu MLRS, văzut aici bombardând pozițiile rusești la est de Klișchiivka cu rachete Grad de 122 mm”, potrivit OSINTtechnical, arată Hotnews.

Grecia: Amendă masivă pentru comisioanele percepute de bănci plus schimbări pentru turiști CITEȘTE ȘI Grecia: Amendă masivă pentru comisioanele percepute de bănci plus schimbări pentru turiști

Klișchiivka este un sat pe care ucrainenii l-au recuperat ăn septembrie, în acest moment dându-se lupte acerbe în zona Avdiivka din regiunea Donețk.

Rușii încearcă de trei luni să cucerească sectorul Avdiivka, însă în acest moment armata ucraineană a decis să se baricadeze în tranșee în fața unei ierni lungi și grele pentru a frâna actuala ofensivă rusă pe toate fronturile și a nu pierde mai mult teritoriu, mai ales în regiunea Donețk.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
bmw