VIDEO Un mall din centrul Ucrainei, lovit de rachete. Peste 1.000 de persoane erau înăuntru

VIDEO Un mall din centrul Ucrainei, lovit de rachete. Peste 1.000 de persoane erau înăuntru
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2022

Mai multe rachete rusești au lovit un centru comercial aglomerat din orașul Kremenciuk, din centrul Ucrainei, a declarat președintele Volodimir Zelenski, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Atacul a generat cel puțin 2 decese și 20 de răniți, potrivit lui Kyrylo Tymoshenko, șef adjunct al biroului președintelui, citat de BBC.

Zelenski a precizat că peste 1.000 de persoane se aflau în centrul comercial în momentul atacului. Pe contul de Telegram, alături de un videoclip, Zelenski a spus că centrul comercial ”nu prezintă niciun pericol pentru armata rusă. Fără valoare strategică. Reprezintă doar încercarea oamenilor de a trăi o viață normală”.

 

Ieri, mai multe explozii au avut loc duminică în cartierul Șevchenkivskiy din capitala ucraineană Kiev.

Ungaria raționalizează benzina zilnică CITEȘTE ȘI Ungaria raționalizează benzina zilnică

Cartierul istoric, unul dintre cele mai centrale din Kiev, găzduiește un grup de universități, restaurante și galerii de artă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
kiev
razboi